We starten met een KNAL! Kom je ook?

Morgen is het zo ver! Rond de klok van 21u gaat de deur van het Glazen Huis op slot en gaan de 3FM DJs aan de bak voor meisjes en vrouwen in oorlogsgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Serious Request 2014 is dan officieel van start gegaan. En dat betekent dat ook wij na alle voorbereidingen dan eindelijk echt gaan hollen. Dat doen we niet door simpelweg op de startknop van de loopband te drukken. Nee, we beginnen met een KNAL! Een openingsfeestje waar iedereen van harte voor is uitgenodigd! Dus ook als je niet holt!

De openingsborrel van Heel Haarlem Holt start om 20.00u in het Amrâth Grand Hotel Frans Hals. De DJs Lady Bee en Kenneth zorgen ervoor dat de sfeer er direct goed in zit. Ook Frans Hals zal in levende lijve aanwezig zijn om het startschot te geven en de Heel Haarlem Hollers aan te moedigen. Voor de gezelligheid neemt hij Malle Babbe mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Uiteraard zullen we op TV-schermen het optreden van Hozier op de Grote Markt volgen en meekijken als de deur van het Glazen Huis daadwerkelijk op slot gedraaid wordt. En dan hollen met zijn allen!

Wees dus welkom morgenavond van 20.00u tot 22.00u! En kom de eerste Heel Haarlem Hollers aanmoedigen.

Meer weten over wat er nog meer te gebeuren staat in het Frans Hals Hotel tijdens Heel Haarlem Holt? Bekijk dan het Heel Haarlem Holt programma!

Schermafbeelding 2014-12-17 om 10.22.58