Archives

Ajewé Sport

Ajewé Sport is een loop locatie voor Heel Haarlem Holt.

De sportwinkel voor Running, Fitness, Tennis, Voetbal, Hockey en alle andere sporten, sportkleding Heemstede, Haarlem e.o.

Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Het Amrâth Grand Hotel Frans Hals sponsort de looplocatie voor de ultieme 6 x 24 uurs estafette voor Serious Request. De hoofdlocatie van  Heel Haarlem Holt waar dag en nacht gehold wordt.

Het  viersterren Grand Hotel Amrâth is al bereikbaar binnen 30 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol. Haarlem is een van de beste Nederlandse steden als het gaat om te winkelen. Breng een bezoek en ervaar deze geweldige stad zelf. Haarlem ligt dicht bij het strand van Zandvoort. We raden u zeker aan om na een dag genieten in Haarlem de dag af te sluiten met een uitzicht op de zee. Dat maakt Amrâth Grand Hotel Frans Hals compleet.

Asics

Asics sponsort de versiering van de loop locatie Frans Hals Hotel.

Hardloopschoenen en sportkleding. ASICS staat voor “Anima Sana in Corpore Sano”, een gezonde geest in een gezond lichaam. Een Latijnse spreuk die het eeuwenoude ideaal van een gezonde geest in een gezond lichaam uitdraagt.

Dabutes

Dabutes sponsort een DJ optreden voor loop locatie Frans Hals Hotel.

Gretig en jong zijn ze, het fonkelnieuwe eclectische duo Dabutes. Gewapend met vlijmscherpe beats en puntige lyrics is het DJ/MC duo in staat elke zaal naar zijn hand te zetten en het feestje ondersteboven of binnenstebuiten te keren. Deze flamboyante jonge nachtvlinders laten op het podium zien dat ze de real deal zijn.

Digitale Zaken

Digitale Zaken sponsort de website van Heel Haarlem Holt.

Wil je ook zo’n website als Heel Haarlem Holt, neem dat contact op met Digitale Zaken

Wij ontwikkelen o.a. websites in WordPress en zijn de makers van BundleBit, het ideale programma voor CRM, relatiebeheer, correspondentie, begrotingen, offertes, facturen, notities, urenregistratie, mailings en nog veel meer.

Exclusief DJ

Exclusief DJ sponsort door het leveren van DJs voor de loop locatie Frans Hals Hotel.

Uw feest moet natuurlijk het mooiste feest van het jaar worden waar nog heel lang over nagepraat wordt! U wilt niets aan het toeval over laten, de muziek en entertainment al helemaal niet! Muziek is een van de belangrijkste onderdelen om de juiste sfeer te creëren. Laat de muziek en de daarbij behorende lichtshow dan ook over aan Exclusief.DJ.

Fit for Free

Fit for free sponsort door het leveren van een aantal loopbanden.

Iedereen weet inmiddels dat sporten goed voor je gezondheid is. Regelmatig sporten brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Je kunt onder andere je conditie verbeteren, afvallen of op streefgewicht blijven, je spieren versterken en heel veel sportplezier hebben. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen! Fit For Free biedt je de mogelijkheid om in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken! Bij Fit For Free kan iedereen tegen een uiterst scherpe prijs gebruik maken van alle topfaciliteiten. Wij bieden, naast professionele begeleiding en een ruim aanbod aan gecertificeerde groepslessen, ook de beste en meest gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur van het topmerk Precor.

Gym Industries

Gym Industries is een loop locatie voor Heel Haarlem Holt.

Wij zijn geen ‘traditionele’ sportschool. Wij geloven in de pure sport, fitness en boksen, waarbij je een verbond aan gaat met je personal trainer en met jezelf. Samen tot het uiterste gaan om doelstellingen te halen. Wij garanderen onze bezielende begeleiding, jij geeft ons jouw oneindige commitment. Sporten is namelijk meer dan bewegen alleen, het is een way of life.

Hope & Glory

Hope & Glory sponsort het handtekeningen doek van de lopers.

Wij geloven dat merken die bijdragen aan een betere wereld de sterkste en meest succesvolle merken zullen zijn. Voor die merken ontwikkelen we strategie, concept en communicatie. We denken goed na, maar vinden het vooral belangrijk te doen. Dus aan de slag.

JP Audiovisueel

JP Audiovisueel sponsort beeld en geluidsapparatuur en de installatie daarvan op loop locatie Frans Hals Hotel.

Meer dan 20 jaar specialist. J.P. Audio Visueel BV heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd tot dé specialist op het gebied van audiovisuele apparatuur. Werkzaam voor de hotelbranche, congrescentra, evenementenlocaties, overheidsinstanties en de zakelijke markt. Onze unieke service en dienstverlening bespaart u veel tijd, moeite en geld en dit verhoogt de kwaliteit van uw evenementen en bijeenkomsten.

Lady Bee

Lady Bee komt een uur draaien tijdens de opening van Heel Haarlem Holt

LADY BEE … Good times… Good Music… Great Memories. That’s what Lady Bee stands for!

Maarten en Lisa

Maarten en Lisa hebben de nu al legendarische BBB voor HHH georganiseerd. Tijdens deze Briljante Benefiet Bingo hebben ze 219 euro opgehaald voor Heel Haarlem Holt.

Heel veel dank en een fijne vakantie Maarten en Lisa!!!

Pro-fit

Pro-fit sponsort drukken van banners en Stoats Oatmeal reep voor lopers.

Pro-Fit is the Benelux distributor for a wide range of high quality fitness products ideal for Bootcamp, CrossFit and Personal training. We supply professional grade equipment for realistic prices. All of the products have been used by professional athletes, clubs and consumers.

Run2Day

Run2Day Haarlem is een loop locatie voor Heel Haarlem Holt.

Als fervent hardloper in de regio Haarlem en Haarlemmermeer kun je niet meer om Run2Day Haarlem heen. De grootste Hardloopspeciaalzaak heeft alles voor u in huis om volop te kunnen genieten van uw passie: HARDLOPEN.

Runnersworld Haarlem

Runnersworld Haarlem is een loop locatie voor Heel Haarlem Holt. Ook sponsoren zij bij het drukken van de Heel Haarlem Holt T-shirts en banners.

Runnersworld Haarlem is al meer dan 25 jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Op het gebied van loopanalyses en hardloopspullen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team staat altijd voor u vragen klaar.

logorw

Rijndorp Installaties

Rijndorp Installaties sponsort de opbouw en installatie van loop locatie Frans Hals Hotel.

Voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud op alle vlakken binnen de elektrotechniek. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, grote knowhow, flexibiliteit, doortastendheid en betrouwbaarheid. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Sisow

Sisow sponsort 25 cent van de transactiekosten voor elke iDEAL betaling gedaan via deze website.

Sisow biedt (internet-) ondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet.

Smile)

Smile) sponsort de social media campagne van Heel Haarlem Holt.

Smile), Social Media Interactive Likable and Effective. Smile) gelooft in de kracht van social media en helpt bedrijven bij het effectief inzetten van social media voor het behalen van hun doelstellingen.

Smile Sport

Smile Sport sponsort door  het leveren van een aantal loopbanden.

De naam Smile Sport is niet toevallig, want Smile wordt ook wel de gezelligste sportschool van Haarlem & omstreken genoemd. Wie zin heeft in een ongedwongen en persoonlijke sfeer is bij ons aan het juiste adres! Interesse? Bekijk ons uitgebreide les-aanbod en neem contact op of kom even langs voor een gratis proefles!

Sport ‘N Styles

Sport ‘N Styles is een loop locatie voor Heel Haarlem Holt.

Sport ‘N Styles, voormalig Pim Janssen sport, al 45 jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Een familiebedrijf wat door passie en energie is uitgegroeid tot een winkel met een groot assortiment. Van functionele sport zoals fitness, running, tennis, hockey en voetbal, uitgebreid tot veel mode en een ruime keus kinderkleding.

 

The Bootcamp Club

The Bootcamp Club doet mee met Heel Haarlem Holt door het organiseren van een speciale Bootcamp in de Hout voor Heel Haarlem Holt. 8 weeks 2 Serious Request.

The Bootcamp Club is met bijna 40.000 leden, ruim 150 trainingslocaties en zo’n 1.250 trainingen per maand het
grootste outdoor sportbedrijf van Nederland.

Tone Control

ToneControl sponsort DJ apparatuur voor locatie Frans Hals Hotel.

DJ shop ToneControl.nl staat al sinds 2003 klaar voor alle deejays en producers. We leveren DJ apparatuur van diverse merken.