Onze actie

Haarlem loopt warm voor 3FM Serious Request 2014: Heel Haarlem Holt!
Ga de sportieve uitdaging aan en steun Serious Request!

Doe met de KennemerRunners mee aan deze non-stop 6 x 24-uurs estafette en ga ook hardlopen op onze lopende band vlakbij de Grote Markt! Loop jouw uur alleen of samen met een ander op onze lopende band in het Frans Hals Hotel, dichtbij het Glazen Huis. De lopende band start zodra de DJ’s het glazen huis in gaan en stopt wanneer het huis verlaten wordt op Kerstavond! Iedereen die de 3FM Serious Request actie in Haarlem op sportieve wijze wil ondersteunen kan meedoen.

Wat kun jij doen?

Trek je stoute hardloopschoenen aan en meld je nu aan op de website www.heelhaarlemholt.nl. Kies een dag en tijdstip waarop je tijdens de Serious Request dagen een uur gaat rennen voor het goede doel en nodig via de site zoveel mogelijk vrienden, collega’s en familie uit om jouw sportieve actie financieel te ondersteunen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Serious Request actie van het Rode Kruis.

Meedoen met een groep?

Als je als individu meedoet, dan geef je het stokje door in de 6 x 24 uurs non-stop estafette in het Frans Hals hotel. Maar onze actie reikt verder! Want wil je als groep of organisatie met ons meedoen onder het motto “Heel Haarlem Holt”, dan kan dat natuurlijk! Heb je een gaaf idee voor een andere loopactiviteit of wil je met je groep, bedrijf of kroeg bijvoorbeeld een dag of avond op een eigen loopband aan de slag, meld je dan op onze website. Loopgroep 03, Runnersworld, Ajewé en Het Wapen van Bloemendaal gingen je al voor!

Wat nu?

De inschrijving is gestart! Meld je NU aan via www.heelhaarlemholt.nl  en kies jouw estafette uur. Begin direct met het verzamelen van sponsoring via jouw unieke loperspagina op onze site, waar mensen met één klik op de knop kunnen doneren via iDEAL.

En verder?

Wil je jouw (business) team inschrijven, of heb je juist een gave locatie voor zo’n team? Of wil je helpen door dit initiatief te sponsoren, zoals Digitale Zaken, Smile Sport en Amrâth Grand Hotel Frans Hals al doen? Neem contact met ons op via info@heelhaarlemholt.nl en wij gaan er als Hollende Haarlemmers een mooie en succesvolle actie voor Serious Request 2014 van maken!

Over 3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. 3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Het Glazen Huis stond in 2013 in Leeuwarden. De actie bracht dat jaar € 12.302.747,- op voor de aanpak van kindersterfte door diarree en bereikte 12,3 miljoen Nederlanders. In 2014 staat het Glazen Huis in Haarlem.

Kijk voor meer informatie op www.seriousrequest.3fm.nl

 

ActiebeschrijvingHeelHaarlemHolt

Groepsdeelname Heel Haarlem Holt