Blog Herco

We stuiteren door

Nog een week en dan gaat het echt beginnen. De laatste paar maanden zijn een enorme belevenis voor mij. Van ‘iets’ doen voor het Glazen Huis naar ‘Heel Haarlem Holt’ dat nu op tenminste 6 locaties gaat plaatsvinden. Zonder een euro budget, maar met de hulp en inzet van zoveel mensen. Het is in één woord geweldig om daar deel van uit te maken.

Vanaf het moment dat we wisten dat onze actie Heel Haarlem Holt zou gaan heten is het helemaal los gegaan. ‘Ok, is dit de naam?’ vroeg ik de anderen toen we in het Wapen van Bloemendaal bij elkaar waren. ‘Ja dit is het’. ‘Dan stuur ik Marco nú een Appje om de naam te registeren’ . Een kwartier later was www.heelhaarlemholt.nl live en kon ik aan de slag om daar een website te maken.

Het is te gek om ‘chef website’ te zijn omdat de site mede door de sociale media campagnes van Suzanne erg druk bezocht wordt. Het is geweldig om te zien hoe alle lopers steeds meer sponsoren krijgen waardoor we met elkaar al bijna 25.000 euro hebben gespaard. Wat ik hier ook graag nog even uit wil lichten, zijn alle reacties die via het webformulier binnenkomen, alle mensen die een extra initiatief aanmelden, de vraag hebben of ze met z’n 2-en, 3-en of 10-en mogen lopen, of dat ze kunnen Nordic Walken, of ze sowieso wel mee kunnen doen als ze niet op de loopband staan maar een rondje buiten lopen, of ze een geheel eigen locatie kunnen aanmelden, of ze promotiefilmpjes mogen maken, enzovoort, enzovoort… En dan krijgen we ook nog allemaal leuke bedankjes, complimenten en aanmoedigingen!! Ik word daar heel erg blij van.

Veel dank voor de Heel-Haarlem-Holt-pen, de sluipreclame op de fiets en de Heel-Haarlem-Holt-chocoladeletters na de training, van welke Sint die laatste ook gekomen mogen zijn. Nadat we in de krant stonden en op de radio waren, heeft nu ook RTVNH heeft zich bij ons gemeld voor opnames tijdens Serious Request.

We stuiteren in plaats van draaien door omdat we weten waar we het voor doen: Zoveel mogelijk geld op halen voor de stille ramp: Hands off our Girls!

Nogmaals: Dank jullie wel allemaal!!

Herco