BAM! Streefbedrag gehaald. Daar kan nog veel meer bij!

We blijven van de ene verbazing in de andere verbazing vallen met zijn allen. Vandaag, met nog 6 dagen te gaan voordat we beginnen met hollen, hebben we met zijn allen het Heel Haarlem Holt streefbedrag van 25.000 euro aan sponsoring gehaald!! GEWELDIG!

Dank voor de inzet van alle hollers, sponsoren en iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij het tot stand komen van Heel Haarlem Holt en het bij elkaar verzamelen van dit enorme bedrag!

Zijn we nu dan klaar? Natuurlijk niet!

Een streefbedrag is ‘maar’ een streefbedrag. Daar kan nog veel meer bij!! Het houdt pas op als wij met zijn allen ophouden en dat is geen optie. We gaan door. Door voor de vrouwen en meisjes in oorlogsgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Hoe meer geld wij kunnen inzamelen om hen te helpen, hoe beter.

Er zijn al mensen die roepen we gaan zeker het dubbele van 25.000 euro binnen halen. Wij hebben geen idee meer. Klinkt in ieder geval wel als een mooie uitdaging vind je niet?

Dus hol je nog niet mee? Schrijf je dan in op één van de vijf hol locaties. Wil je niet hollen? Sponsor dan één van onze ruim 200 hollers! Op naar de 50.000 euro! ;)