ASICS holt mee met Heel Haarlem Holt!

Er hebben zich al heel wat groepen lopers aangemeld om samen te hollen voor Heel Haarlem Holt. Daar worden we blij van. Als klapper op de vuurpijl komt daar nu een groep lopers van ASICS bij! Op een extra set loopbanden gaan zij in het Frans Hals Hotel ‘De 24 uur van ASICS‘ hollen. Ook organiseren ze voor iedereen die mee wil doen een ASICS Running Clinic in de Haarlemmerhout op zaterdagochtend 20 december. Opbrengsten voor Serious Request uiteraard. Top dat jullie meedoen!

ASICS is de afkorting van “Anima Sana In Corpore Sano”, een Latijnse uitdrukking die het oude ideaal van een gezonde geest in een gezond lichaam propageert.

“Wij vinden dat sport niet alleen een positief effect heeft op lichaam en geest, maar ook een meer universele betekenis die boven culturele verschillen uitstijgt en solidariteit bevordert. Als bedrijf willen wij een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en vanuit ons hoofdkantoor voor de regio EMEA, gevestigd in Hoofddorp, maken wij ons sterk voor Serious Request Hands Off Our Girls.”

Meedoen aan de ASICS Running Clinic in de Haarlemmerhout op zaterdagochtend 20 december? Meld je dan nu aan!

De lopers van ASICS steunen? Dat kan via de ASICS loperspagina!